söndag 26 juni 2016

Blickar framåt....Juni månad lider mot sitt slut och det har vart full fart hela månaden känns det som... Håkan Hellström, Svensexa, Bröllop, Midsommar det har vart någonting varje helg, givetvis görsköj men nu känns det som att man längtar efter 5 veckors semester.

Och semestern är blott 5 arbetsdagar bort, skall passa på att ha en grym vecka med kidsen där vi bland annat skall på en utflykt till min klubb Kärra KIF där vi har både fotbollsplaner, ridhus, skogsområde så det lär bli full rulle.

På tal om Kärra KIF har vi nu en vecka kvar innan ledighet i 3 veckor, men först har vi 2 träningar & 2 matcher att lösa för att sedan kunna göra bokslut på en grymt bra vårsäsong.
Måste lyfta på hatten & hyllla grabbarna, trots att man vart i Smögen, Borås och många andra ställen var vi 23 stycken på dagens förmiddagsträning, RESPEKT.

Vi har även fått ett nytillskott till truppen då vi fått KAWA MARDIAN spelaklar, en kille jag känner väl som jag hade förmånen att jobba med i Kortedala IF förra året och han passar in klockrent i vår grupp.

Kawa Mardian


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar