onsdag 8 februari 2017

Serien spikad / Matcherna igång

Vi har vart igång i knappa 1 månad nu och försäsongen rullar på enligt planering.
Positivt är att vi ej åkt på några skador än så länge (peppar-peppar) men vi har haft extremt mycket sjukdomar som härjat i laget... nu skall jag ej gnälla för det har vart likadant hos många andra har jag hört från tränar kollegor.

Det skall svettas ännu ett tag, det skall vara mer blodsmak i munnen, timingen / känslan skall hittas och så småningom lite längre fram längs vägen skall vi hitta en start XI.


OM exakt 65 dagar skall vi vara maximalt förberedda då det vankas serie premiär.
Michel Berndtsson och hans AHLAFORS gästar oss på långfredagen 14 april.

Träningsmatcherna startade i helgen och vi fick besök av min f.d förening SÄVEDALENS IF och det var kul att få träffa på hela gänget igen.. "Mangan", Lennart, Jim, Buller, Leif med flera.

Sportchef "Mangan"

Jim & Lennart + Axel (f.d SÄVEDALEN)

Att Sävedalen spelar i div 2 och har ambitioner på att ta hem den serien i år märktes inledningsvis, ett rasande tempo, bra rörelse och kliniska avslut.. när uret stod på 15 min var det 0-3 på tavlan och då skall jag villigt erkänna att jag ej mådde speciellt bra....
Men resterande 75 minuter är jag tillfreds med och framförallt andra halvlek då vi har en bra offensiv och ett bättre press spel.
Vill passa på att önska SIF ett stort lycka till i årets seriespel.

En riktigt bra match för mina grabbar men den är lagd till handlingarna nu och nu tar vi sikte mot Älvsborgs FF på lördag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar