söndag 4 december 2016

"The Tired one"Nu är det tamejfan dax att VAKNA !!

Vem fan är han den där "the Special one" som det pratas om... själv skulle jag vilja påstå att vi "KÖPT GRISEN I SÄCKEN" eller på sin höjd har vi fått "den trötte".

Sluta gnäll på domslut, sluta gnäll på domare, sluta ha interna bestraffningar (Schweinsteiger, Mikhitaryan, Mata) och börja agera för klubbens bästa !!

Jag trodde att Mourinho efter kicken i Chelsea skulle vara grymt REVANSCSUGEN men denna hösten är ju katastrof, har precis bevittnat matchen mot Everton ndär vi är totalt överlägsna i 60 minuter, har ledningen och spelar OK.
Ute på plan ser man osäkerheten sprida sig bland spelarna då man tidigare tappat ledningar... mycket riktigt sjunker laget längre & längre ner med bara Zlatan som håller höjd... och på bänken sitter tränaren med armarna i kors ??
AGERA !! AGERA !!
Gör skäl för din monsterlön och i alla fall försök att förändra matchbilden.

Att byta in en iskall Fellaini är nästan brottsligt... och mycket riktigt så blev han syndabock och ordnade straffen som gav 1-1 och 2 bortkastade poäng.

C.L kan vi glömma.. kanske dax för Woodward & co att fundera på om det är Mourinho som skall förädla talangen som finns i:

  • Pogba
  • Rashfoord
  • Lingaard
  • Shaw
  • Martial
  • Bailly


Hade jag inte haft en så kallad "mansförkylning" så hade platt tv:n legat på Herkulesgatan nu... kanske var tur att jag ej hade kraften får då kan jag ju trösta mig med att se BECK ikväll för typ sjunde gången.... ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar