torsdag 22 december 2016

Avslutar 2016....

Sista eleven denna hösttermin blev hämtad strax efter 17.00, iordningställa vår fritidslokal, släcka ner gran + ljusstakar och samla ihop alla presenter man överraskande nog har fått.
Stor TACK till alla barn & föräldrar, ni är grymma.

Ilfart hem till Hising Island, dunka i 2 maskiner tvätt som nu hänger prydligt i torkskåpet, och nu landat i soffan... med en go känsla:
SEMESTER !!!

18 dagar utan att kolla på klockan (mobilen, äger ej klocka), inga tider att passa, utan bara njuta och umgås med goa vänner som ger massor av positiv energi.
Att passa tider var kom jag på en sanning med modifikation för jag har nämnligen 2 tider till att passa innan jag "checkar ut"

# Jul lunch hemma hos morsan imorgon.
# Sitta på flyget imon kväll 21.30 med destination Thailand

FAN vad jag är värd detta måste jag erkänna...
Ett händelserikt första år med Kärra KIF där vi löste nytt kontrakt som var vårt mål, en grym tripp till Litauen som höjdpunkter och ser verkligen framemot år 2.
Vi ligger bra till då stommen blir kvar och vi har lite på G in i "pipeline".

Har även haft en massa underbara stunder med vänner under året såsom i LYSEKIL, SAEBY, BEDDINGESTRAND för att nämna några... måste få skryta lite och bara säga att mina vänner är bäst ;-)

Medans gemene man förutom att läsa detta inlägg förmodligen slår in julklappar, klär granen, griljerar skinka, lägger in sill så ska jag vika ihop ett gäng "tishor", några bomulls skjortor, shorts & flip flop i resväskan för nu är jag verkligen sugen på att avsluta 2016 med sol & värme.


Vill passa på att önska ALLA en riktigt God Jul & Gott Nytt År 
På återseende 2017....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar