tisdag 1 november 2016

"Grisen" & Pussel dax !!

I lördags natt vred vi tillbaka klockan en timme vilket innebär ännu mörkare morna´r på väg till jobbet, mörkt på väg både dit & hem.. hua hua, inte kul alls.
Det gäller att bita i det klassiskt sura äpplet i vetskap att belöningen kommer längre fram ;-)

1/11 och det viskas om snö framöver så lägligt att man VÄRMT sig i tv soffan med en grym C.L tisdag där några av mina absoluta favoritspelare hade stora huvud roller.

Om vår egen Z är stor, stark, kraftfull och en sjuhelvetes spelare i ljusa stunder så vill jag att han inom en snar framtid ersätts i Man Utd av en liten nätt, flyfotad, kreativ liten fransman som levererar.. levererar.. levererar vecka in och vecka ut.
Jag måste villigt erkänna att jag är sjukt svag för Antoine "GRISEN" Greizman i Athletico Madrid, 2 nya spektakulära mål ikväll och han hade vart en våt dröm i röd tröja i Manchester nästa sommar.


Lyfter även på hatten för "lillebror" som gör en kanonmatch och piskar Bacelona hemma med 3-1.
9 gånger av 10 när det gäller City så är det Aguero / de Bruyne / Silva som alla är grymma som får de stora rubrikerna.
Min favorit och jag är uppriktigt glad att han är tillbaka efter alla skador är Ilka Gundogan, herregud sicken mittfältare och han är med stormsteg på väg tillbaka där han var i DORTMUND säsongerna 13/14 innan hans skade helvete startade, ytterligare en grym insats som fick krönas med 2 mål.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


Efter knappt 4 veckors ledighet så var vi igång med Kärra KIF igen.
Fram till 12 december kommer vi hålla igång och även spela 2 träningsmatcher.

Som vanligt efter en säsong så blir det lite förändringar i truppen och ett nytt pussel skall läggas för att komma väl rustade till 2017.
Unga killar från egna leden födda 97-98 som blir för "gamla" för Junior fotboll skall få chansen att visa upp sig, nya spelare "utifrån" likaså .
Men det absolut VIKTIGASTE är att stommen från årets trupp blir kvar så att när pusslet läggs är ramarna klara och att man förhoppningsvis hittar de där sista puuselbitarna som gör helheten komplett...
Time will tell ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar