tisdag 29 november 2016

Glädje & SorgTisdag kväll 29 november, slutade jobbet halv 6 idag, hem och fixa lite käk och sen i princip ingenting... lite zappande bland olika kanaler, lite chatt på FB, halvliggandes i soffan med en tom känsla inombords..

Svart / Vitt, Himmel / Helvete, Dag / Natt, GLÄDJE & SORG.

Håkan..Håkan.. första gången var i Lisebergshallen inför ca 2000 pers och jag undrar om det inte var i december 2002, kärlrk vid första anblicken !!
Minns att jag och mina polare på plats efter konserten sprang med våra jackor under armen i bara t shirts direkt till BRYGGERIET Avenyn helt uppspelta, glada, törstiga och helt exalterade...
Det har vart ett par GLÄDJE fyllda kvällar till i Slottskogen, I Scandinavium och på Ullevi och i lördags var det dax igen.
5+ givetvis och det vete fan om det inte trillade en tår ner på kavajen när du tog upp din mamma på scen för en duett... VACKERT.

Forsatt glädje under måndagen då vi körde ytterligare ett pass med KKIF, inga vidare förutsättningar med bra kallt väder men 18 gubbar på plats som gav järnet återigen.Under tisdagen förbyttes dock ett par dagars glädje mot SORG då jag nåddes av beskedet att ett plan störtat i Colombia med det Brasilianska liga laget CHAPECOENSE ombord på väg till finalen av Copa Sudamerica.
19 av 22 spelare mister livet på väg till sin kanske största match i karriären för många av dessa.

9 spelare fanns kvar i Brasilien då man av diverse olika anledningar ej var med i matchtruppen, må dessa grabbar vara starka framöver för hur fan skall man gå vidare när 60% av omklädningsrummet kommer stå tomt framöver... där man har jublat ihop med sina lagkamrater efter en seger, dör man efter förluster deppat ihop tillsammans, där man spemderar större delan av sina veckor med sina lagkamrater... och nu är 2/3  av laget bara borta, HEMSKA TANKE !!

En förhållandevis liten klubb som bildades 1973, som gjort en "Åshöjden karriär" då man på kort tid (10 år) tog sug från div 4 till högsta ligan.
Förhoppningsvis kommer man tillbaka och jag hoppas att man kommer bära den gröna matchtröjan med stolthet i framtiden för att hedra de 19 som tyvärr fick sätta livet till idag.R.I.P  <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar