söndag 2 oktober 2016

Slutet gott, allting gott


Landat i soffan och precis sett AIK krossa Peking med hela 6-0, tanken var att varva ner efter att vi spelat vår sista match för säsongen med Kärra KIF då man alltid har massa tankar i huvet... men varva ner, glöm det, snarare varva upp och jag kom igång på riktigt då jag såg Sveriges klart lysande unga stjärna prestera fotboll på en hög nivå, man måste bara älska den 17 årige ödmjuke Alexander Isak, sicken spelare !!

Mitt Kärra KIF var nykomlingar inför årets division 3 spel och trots en bra försäsong är alltid målet (om än lite tråkigt) som nykomlingar att klara nytt kontrakt, så även för mitt lag och det är det vi jobbat mot hela säsongen.

Efter 11 omgångar och med 5-5-1 var vi till och med uppe i serieledning vid något tillfälle men Rom byggdes inte på en dag och hösten kan vara lurig om man avviker från "vinnarspåret" och hamnar ute bland "omvägar"....
Vi hade en period på 6 matcher då vi endast lyckades med att lösa 2 kryss... då går det fort nedåt i en jämn tabell.

Så inför sista omgången idag inledde vi på en negativ kvalplats med ytterligare 6 lag inblandade.
Skall man växa som spelare MÅSTE man kunna prestera under press och jag kände mig utan att låta kaxig väldigt trygg för skulle vi bara prestera till närmesevis lika bra som vi stundtals tränar så skulle det lösa sig.

Grabbarna levererade och löste en 2-0 seger, hjälp med andra resultat så vips slutar man på en helt godkänd plats 7 när det skall summeras, helt ok för en nykomling.

Samtidigt är jag innerst inne förbannad för den grupp av spelare jag har besitter så mycket kvalitet och potential att man ej skall behöva hamna i en sån här sits inför slut omgången.

Men just nu känner jag bara en enorm GLÄDJE för grabbarnas skull som vart grymma under hela året där vi snittat typ 22-23 spelare varje träning.Vill oxå passa på att GRATULERA seriesegrarna LERUMS IS som tränas av Jim Holmelin som jag faktiskt tränat i Sandarna BK ;-)
En imponerande säsong slutar med spel i div 2 nästa år, hatten av och glöm inte Jim.....
att när tabellen summeras vinner ALLTID BÄSTA LAGET !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar