torsdag 1 september 2016

Fönstret stängt / Dörrar på glänt

Strålande sol idag men på almanackan står det 1/9 vilket skulle innebära höst... skit samma det är bara passa på att njuta för var det lider kommer vi få vår beskärda del av regn & rusk och mörka kvällar på väg hem från jobbet...

"Fönstret" stängde igår, det vill säga det Internationella Transfer fönstret då det var sista dagen att värva spelare på denna sidan nyår.
Kan ju bara konstatera att det varit sjukt mycket pengar i omlopp och vissa klubbar har shoppat loss rejält likt alla med ett laddat VISA kort på Gekås efter löning.


Mitt Man Utd var ju en av de största syndarna som lade upp över en miljard för att få "hem" Paul Pogba vilket är sjukt mycket pengar, men jämför man med ungefär 900 millar för Gonzalo Higuain som Juventus pyntade känns det som en bra affär...  sjukt så det förslår !!
Jag är i alla fall nöjd att Mourinho var klar tidigt med sina värvningar och att det inte blev något panik köp sista dagen.

Inga direkta bomber sista dagen men en stilla undran jag har är om franska NICE ska få ordning på Mario Balotelli...  ville han verkligen till Ligue 1 och den rödsvarta tröjan för att hitta tillbaka eller är det strandremsan, casinot och det flashiga livet på Rivieran som lockade den gode Mario ??
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hamren eran... förlåt ZLATAN eran är över och nu är det (Party) Janne Andersson som gäller för Svenska landslaget så att om "fönstret" stängde igår så har ju många dörrar ÖPPNATS då det skall formas ett nytt landslag och nya spelare skall ta plats.
Om inte Rom byggde på en dag så hoppas jag Janne som barn var en flitig LEGO byggare och snabbt kan pussla ihop ett dugligt landslag på kort tid.
Ska villigt erkänna att jag inte har alltför stora förhoppningar men är glad över att det äntligen kommer in lite nytt fräscht ungt i blågult.

Lekte förbundskapten och tror att något liknande bilden är det vi får se framöver:


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

På tal om dörrar som öppnas... min nuvarande klubb KÄRRA KIF är en klubb som brinner för att fostra egna spelare som skall slussas upp till A truppen, den vägen kan ofta vara lång eller så kan man om man visar framfötterna ta en omväg och göra ett par bra insatser i Reservlaget, vara respektlös och bara göra sin grej...

Utan att lägga alltför stor press på en 16 åring men det skall bli riktigt kul att se vad vår "Jonte" kan göra om det blir speltid imon mot Ytterby IS

Bonte med spelande ass coach ZIVLAK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar